Headlines

Seizoen 2016

Iedereen bedankt voor een superfijn seizoen. Iets minder gestart met teveel regen en overschaduwd door een paar spijtige ongevallen, onthouden we vooral het plezier dat we weer hebben gehad op en rond het circuit. De traan die we soms wegpinken tovert dan tegelijk een lach op ons gezicht...
Hou het veilig deze winter ... en dan zien we elkaar weer terug ergens einde maart.
Kalender 2017 zal beschikbaar zijn begin december.

 

Wil jij een nieuwe ZX10-R of een nieuwe ZX636-R aanschaffen dan kan jij via www.motorsportschool.nl/kawasaki inschrijven voor een sessie op circuit Zolder of Assen. HELAAS 2016 VOL GEBOEKT !!

Het TT-Circuit heeft na overleg besloten om vanaf 2016 de nieuwe snelle Ruskenhoek enkel en alleen voor het WK Superbike, Moto-GP en de BSB te gebruiken. alle andere breedte sporten en het vrij rijden gaan terug naar de situatie van 2010. de bestaande minder snelle iets tragere Ruskenhoek. (maar blijft snel !!)

We hebben voor het jaar 2016 geen prijsverhogingen doorgevoerd. Integendeel zelfs ! We hebben voor de meeste vrij rijden en ART dagen de prijs zelfs lichtjes kunnen laten verlagen. Ook op het TT- Circuit ASSEN blijven we de goedkoopste slechts 169€ voor 6x 20 min circuittijd. (dankzij REPSOL OLIE) Om op te warmen doen we op zaterdag 19 maart al een dagje vrij rijden op Zolder. T's vroeg op het seizoen misschien maar voor een lente prijsje van 100€ zes sessies rijden vinden wij een mooie seizoensopener. Op donderdag 31 maart is de eerste open uitlaat circuitdag op het circuit van Zolder, op deze datum kunnen de wedstrijd/recreanten rijders met open uitlaten het stof eraf rijden. De data voor de "Van Zon Sprintrace" staan ook online en inschrijven kan je via de site.

 

 

 

Bericht van 13/10/2015